Meghívó

"Hiszem, hogy amikor valaki könyvet olvas, a fejében megszületik a saját filmje, arcot teremt a szereplőknek, megrendezi a jeleneteket, hallja a hangokat, érzi a szagokat. És pontosan emiatt van az, hogy ha valaki megnézi a filmes változatát egy könyvnek, ami tetszett neki, mindig csalódottan jön ki a moziból, és mindig azt mondja: a könyv sokkal jobb volt".

Paulo Coelho


2021. március 24., szerda

Középiskolások Magazinja

 

Mától egy kattintással a Középiskolások Magazinja is elérhető e blogon keresztül a folyóiratok között.


Kedvcsinálóként a KÖZMAG Facebook  oldalán olvashatjuk, hogy kiszakadva kicsit a megszokott komfortzónánkból a kimeríthetetlen Kempf Zozót is elkapták néhány kérdés erejéig. Az extrém sportoló, YouTuber, influenszer elmesélte, hogyan lett az élete a BMX, milyen komoly sérülése volt, illetve, hogyan került a tv világába.

A kérdésre, szerepelt a Ninja Warrior és az Exatlon műsoraiban is, magától jelentkezett-e ezekbe,  valamint melyiket élvezte a legjobban, így válaszolt:

"A Ninja Warriorba jelentkeztem, és egyből visszahívtak a casting után, hogy érdeklem őket. Az Exatlonba pedig már a TV2 keresett meg. Mindkettőt nagyon élveztem, viszont teljesen eltérő a két műsor. Összességében az Exatlon jobban feküdt nekem. Emiatt, és a sok szép emlék miatt ezt jobban élveztem!"

Az interjút itt olvashatod tovább:  KÖZMAG 7

A régebbi számokat is eléred  a  Középiskolások Magazinja   oldalon, e blogon belül!