Meghívó

"Hiszem, hogy amikor valaki könyvet olvas, a fejében megszületik a saját filmje, arcot teremt a szereplőknek, megrendezi a jeleneteket, hallja a hangokat, érzi a szagokat. És pontosan emiatt van az, hogy ha valaki megnézi a filmes változatát egy könyvnek, ami tetszett neki, mindig csalódottan jön ki a moziból, és mindig azt mondja: a könyv sokkal jobb volt".

Paulo Coelho


2014. március 19., szerda

Nem csak végzősöknek: " A jövő nem egyszerűen megtörténik: meg kell teremteni."


Ha maximális eséllyel szeretnél elindulni a sikerhez vezető úton, egy jól megírt önéletrajzra lesz szükséged. Az önéletrajz belépőt jelenthet az állásinterjúra és nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megvalósítsd a karriert, amelyre hivatott vagy.
Nem számít, hány éves vagy és milyen tapasztalatot szereztél eddig, olyan módszereket hasznosíthatsz, akár 1 , vagy 5, vagy 10 perces ráfordítással hogy mindenképpen az előnyödre válik.

Az önéletrajz belépőt jelent az állásinterjúra. De ott fog eldőlni kapsz-e munkát vagy sem. Mi kell a sikerhez? Egy tökéletes állásinterjú. Ha felkészülsz a kérdésekre, amelyeket ott hallani fogsz, megfelelő modorban válaszolsz,pozitív képet sugárzol magadról, lesz esélyed.

E siker eléréséhez ajánlom új könyveiket:
Gray, Julie* : A tökéletes önéletrajz : egy hivatásos önéletrajzíró tanácsai a tökéletes állás megszerzéséhez . - Budapest : Akad. K., 2012 . - 255 p. (szj.:658 cutter:G 62)
Popoviâc, Igor S. 1962-))* : A tökéletes állásinterjú . - Budapest : Akad. K., 2012 . - 212 p. (szj.:658 cutter:P85)


" Az életben csak egyféle siker létezik: ha úgy élhetsz, ahogyan te szeretnél."
(Christopher Morley
)