Meghívó

"Hiszem, hogy amikor valaki könyvet olvas, a fejében megszületik a saját filmje, arcot teremt a szereplőknek, megrendezi a jeleneteket, hallja a hangokat, érzi a szagokat. És pontosan emiatt van az, hogy ha valaki megnézi a filmes változatát egy könyvnek, ami tetszett neki, mindig csalódottan jön ki a moziból, és mindig azt mondja: a könyv sokkal jobb volt".

Paulo Coelho


2013. január 24., csütörtök

Továbbtanulás

Most kaptam a levelet, hogy a Felsőoktatási felvételi tájékoztató kiadvány nem készülhet el a jelentkezési időszak kezdetéig, a pályaválasztást segítő Felvi tájoló 2013  azonban várhatóan egy héten belül könyvtárunkban lapozgatható a HVG Diploma 2013 című kiadvány mellett.

Felhívják a figyelmet, hogy a jelentkezés benyújtásával mindenképpen érdemes megvárni a Tájékoztató hivatalos kiegészítésének megjelenését, amit a Felvi.hu honlapon tesznek majd közzé legkésőbb február közepéig. A kiegészítéssel hirdetik meg a felsőoktatási intézmények a kétszakos osztatlan tanárképzéseiket és felsőoktatási szakképzéseiket, valamint a szakmai egyeztetések révén megvalósuló változásokat is.

Ha nyomtatva még nem is tudjuk kézbe venni, de innen már olvasgatható:
Felsőoktatási felvételi tájékoztató 2013